22 de desembre de 2019
22.12.2019

L'EMPORDÀ us ofereix, aquest dilluns, l'especial dels 40 anys d'ajuntaments democràtics

El Setmanari avança un dia la seva sortida al quiosc amb motiu de les festes nadalenques

22.12.2019 | 17:57
Detall de la portada del suplement especial.

Les dues pròximes edicions del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ corresponents a les dues últimes setmanes de desembre avancen la seva sortida al carrer un dia abans del que és habitual. Així, el periòdic arriba al quiosc aquest dilluns 23 de desembre i el dilluns 30 de desembre.

Amb aquest exemplar del 23 de desembre, el Setmanari ofereix a tots els seus lectors un suplement especial dedicat als 40 anys d'Ajuntament democràtics. L'EMPORDÀ explica quins van ser els 68 primers alcaldes de la comarca aquell 1979 i qui va ser la primera dona altempordanesa a ocupar aquest important càrrec aquell any. Entrevistem aquesta pionera, amb 91 anys, Maria Dolors Godoy, figuerenca de cap a peus, que va presidir un consistori lluny de la comarca.

En el quadern, presentem les reflexions de quatre persones amb un ampli bagatge en el món municipal i que ara dirigeixen els quatre organismes supramunicipals de la demarcació de Girona: Pere Vila, delegat del Govern de la Generalitat; Miquel Noguer, president de la Diputació; Albert Bramon, subdelegat del Govern de l'Estat i Sònia Martínez, presidenta del Consell Comarcal.

A més, us expliquem anècdotes curioses d'aquests quaranta anys: Hi ha hagut regidors i alcaldes que han ocupat aquest càrrec en municipis diferents? Coneixeu alcaldes i alcaldesses que han estat, al mateix temps, marit i muller? Qui va ser l'alcalde empordanès més jove de l'Estat el 1991? Quina dona va ocupar per primer cop una alcaldia a l'Alt Empordà? Hi ha hagut successió de pares i fills en la presidència d'un plenari?

Les respostes les trobareu, aquest dilluns, en el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook