07 de febrer de 2018
07.02.2018
40 Años
Televisió

El moment més agredolç de Puigdemont, a "Polònia"

En un altre capítol de l'espai de sàtira política, Puigdemont (Queco Novell) vol ser president de la Generalitat, però els entrebancs amb què s'està trobant no l'hi posaran fàcil

07.02.2018 | 20:49
El moment més agredolç de Puigdemont, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l´espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Carles Puigdemont (Queco Novell) vol ser president de la Generalitat, però els entrebancs amb què s´està trobant no l´hi posaran fàcil. Per això aprofitarà l´avinentesa per fer una versió del tema més conegut de la banda britànica The Verve.

A tot això, Mariano Rajoy (Queco Novell) anirà a una sabateria per comprar-se sabates noves. Les velles s´han gastat a causa del frec a frec amb els seus rivals polítics.

I serà el moment de tenir les crispetes preparades perquè es podrà veure com seria una pel·lícula d´acció dels 80 a través dels ulls del jutge Llarena. En el programa de demà també es visitarà el Saló de l´Ensenyament, on enguany ha tornat l´exposició sobre la formació militar.

Mentrestant, Puigdemont està enllestint els preparatius per formar un govern a Bèlgica. Marta Rovira (Mireia Portas) li farà veure que està treballant sobre el no-res.

El gremi de matemàtics està vivint una onada d´assassinats. La policia en buscarà els culpables desgranant les declaracions polítiques dels últims dies. Aconseguiran resoldre el misteri?

Al "Telenotícies" d´aquesta setmana es descobrirà que el tercer home més ric del món és un català i que el jutge Llarena és el flamant guanyador d´un premi de narrativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema