Successos

Cremen quatre vehicles a l'exterior d'un negoci de compravenda d'automòbils de Figueres

Segons Bombers, malgrat que els cotxes afectats estaven aparcats a prop de la nau, aquesta no va patir afectacions

Cremen quatre vehicles a l'exterior d'un negoci de compravenda d'automòbils de Figueres

VÍDEO: J.L. / FOTO: Bombers

Josep López Navarro

Josep López Navarro

Els Bombers van haver d'apagar, aquest dimarts a la nit, un incendi que va afectar quatre vehicles aparcats a l'exterior d'un negoci de compravenda d'automòbils del carrer del Far de Figueres, al Recinte Firal. El foc hauria estat provocat, segons ha pogut saber l'EMPORDÀ.

El cos d'emergències va rebre l'avís a les 21.46 hores. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions de Bombers, així com patrulles de Mossos i ambulàncies del SEM, tot i que no hi va haver cap ferit.

Segons Bombers, malgrat que els vehicles afectats estaven aparcats a prop de la nau, aquesta no va patir afectacions. Només alguns vidres es van esquerdar per les altes temperatures. Un cop apagat l'incendi, es va revisar la zona i es va comprovar que no hi havia cap més afectació més enllà dels vehicles calcinats.

Sala de festes

Es dona el cas que a la planta superior del local de compravenda de vehicles hi ha una sala de festes i en aquell moment se celebrava un esdeveniment. Totes les persones assistents van ser desallotjades, malgrat que la nau no va patir afectacions.