Segueix-nos a les xarxes socials:

Lladó i Casellas consideren que la vaga de Figueres ha estat "política"

El govern municipal celebra la desconvocatòria de l'aturada en el servei de neteja viària i recollida d'escombraries

La imatges de la vaga.Emporda.info

31

L'Ajuntament de Figueres considera la vaga en el servei de recollida de deixalles que ha patit la ciutat en els últims deu dies ha estat "política" i pretenia evitat la municipalització del servei de neteja viària i la millora del servei de recollida, i que ha afectat durant deu dies la ciutat.

En una roda de premsa aquest dimarts a la seu de Fisersa, l'alcaldessa Agnès Lladó ha dit que "celebrem que aquesta situació de conflicte hagi acabat i que els ciutadans de Figueres no hagin de patir més aquesta situació". Per la seva banda, el conseller delegat de Fisersa i Vicealcalde, Pere Casellas, ha explicat que "Hem posat per davant el servei als ciutadans i Fisersa no s'ha mogut d'on era. Amb la municipalització millorem el servei, els recursos i el control de la neteja. I no ens podem permetre renunciar-hi".

Enquesta. La vaga d'escombraries a Figueres és més culpa de l'Ajuntament o dels sindicats?

  • 478 vots
  • 1035 vots

Un complement de 150 euros

Segons Lladó i Casellas, l'acordcontempla una renovació del conveni que inclou millores salarials i de condicions laborals, amb un increment del sou seguint l'evolució de l'IPC, del 4% aquest any, i un complement de 150 euros per a 9 treballadors que treballen els diumenges.

L'empresa pública Fisersa no cobrarà als contribuents l'import dels dies que hi ha hagut vaga.

Deixalles als carrers de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu