L'alcaldessa de Figueres Agnès Lladó ha sigut aquest divendres 6 de maig la convidada a la trobada online d'Emporda.info.

En aquesta, l'alcaldessa ha respost una vintena de preguntes dels lectors i les lectores. La majoria s'han centrat en actuacions concretes d'asfaltatge, millora d'enllumenat o d'equipaments públics.

Coincidint aquesta setmana amb el final de les Fires i Festes de la Santa Creu, un lector (Toni) s'ha interessat pel balanç de l'alcaldessa sobre l'estrena d'El Rampell (la zona de festa que ha canviat de nom i d'ubicació) i les crítiques que s'han vist a les xarxes socials. Sobre aquestes, l'alcaldessa remarca la importància de trobar un equilibri i assegura que en aquestes festes s'ha trobat. Portar la zona de festa juvenil al centre era una prioritat d'aquest govern i "la zona del Rampell -declara- ha tingut una molt bona acceptació a la ciutat. Ha sigut un espai més segur, més amable i que ha permès recuperar públic més familiar, i molts figuerencs han redescobert un dels grans espais verds a la ciutat com el parc de les aigües".

També s'ha parlat de mobilitat i transport públic, del cinema Las Vegas i de quant val la publicació que el consistori envia mensualment a tothom.

Llegiu totes les preguntes i respostes aquí.