L’Agrupació Esportiva Roses ha celebrat la seva presentació oficial per a la temporada 2021-22. Amb vint-i-sis equips, el club es troba en el seu millor moment després de l’any del centenari i deixant enrere els sotracs de l’etapa més complicada de la pandèmia. L’entitat, presidida per Sergi López, suma un primer equip masculí a Segona Catalana, un primer equip femení a Segona, un filial masculí a Quarta Catalana, dos juvenils, tres cadets, tres infantils, cinc alevins, cinc benjamins, tres prebenjamins i una escoleta.

«El club va celebrar la presentació el dia 1 de novembre del 2021. Vam presentar més de tres-cents cinquanta jugadores i jugadors i vam disputar un partit entre veterans de diferents èpoques», explica Sergi López Zunón, president de l’AE Roses des de fa més de dotze anys.

Segons el màxim representant del club, l’entitat es troba en un dels seus millors moments de la història gràcies a la feina que es du a terme des de fa una dècada, amb un projecte que continua creixent dia a dia.

Amb Nelson Hinojosa al capdavant de la coordinació i la direcció esportiva, i tot un grup humà que complementen la seva feina, el club aposta per donar continuïtat a un projecte esportiu de llarga durada, que es consolida amb el pas del temps, per ser un dels clubs de referència de l’Alt Empordà. A més, el club ha començat a potenciar el futbol femení amb el sènior de Segona Catalana i un Infantil de F7 des d’aquesta temporada.