La convocatòria del Pressupost Participatiu 2022 a Castelló d’Empúries encara la seva fase final amb la celebració del període de votació, que permetrà als veïns i veïnes escollir a quins projectes volen destinar 200.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal.

L’Ajuntament castelloní sotmet a votació i decisió popular un total de divuit actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà pot escollir un màxim de tres propostes entre els divuit projectes finalistes. El període de votació s’acaba aquest diumenge, 7 de novembre.

La votació es realitza en línia al portal electrònic www.tutriescastello.cat i, també, a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi: Omac Castelló (laborables de 8 a 2 del migdia), Espai Jove El Centro (laborables de 9 a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda). Dijous (només matins), Biblioteca municipal (dimarts, dimecres i dijous de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia i de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre), Espai Alberes (laborables de 9 a 2 del migdia ), Omac Empuriabrava (laborables de 8 a 2 del migdia) fins ara també s’havia pogut votar a les parades del mercat.

Poden votar fins aquest diumenge totes les persones empadronades a Castelló d’Empúries que tinguin setze anys o més. En el moment de la votació, caldrà identificar-se amb el carnet d’identitat (DNI) o NIE.