Una quinzena de veïns i veïnes van prendre part aquest 20 de setembre del Fòrum Ciutadà de Priorització celebrat a la Sala Municipal. En una sessió que era oberta a tota la ciutadania i que va garantir les mesures de seguretat i d’higiene corresponents, els assistents a l’acte van poder escollir, a través d’un debat i d’una dinàmica participativa, 18 projectes finalistes que se sotmetran a votació popular en el marc de la convocatòria del Pressupost Participatiu 2022 de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell; i la regidora de Participació Ciutadana, Anna Massot, van donar la benvinguda als assistents al Fòrum, van agrair la seva implicació i van precedir una sessió que va comptar amb debats, exposicions d’idees i finalment l’ajuda d’una eina electrònica per a poder fer la selecció definitiva dels projectes finalistes. Ara, un cop celebrat el Fòrum Ciutadà de Priorització es procedirà a l’estudi econòmic per a concretar el cost de cadascuna de les 18 propostes finalistes.

I en la darrera fase del procés, prevista per al mes d’octubre i novembre, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana. Hi podran participar de forma online i a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys.