El govern de Roses dona per acabada la fase de conscienciació als veïns de la urbanització La Garriga sobre l'aparcament i accés amb vehicles a la zona.

Fa unes setmanes es va executar la reordenació de la circulació d'aquesta zona del municipi, resultat del Pla de Millora de la Circulació que es va iniciar el mes d'agost. La Policia Local de Roses ha estat desenvolupant una campanya d'informació i sensibilització a la ciutadania mitjançant avisos amb l'objectiu d’acabar amb la pràctica d'estacionament sense regulació, sobre voreres o obstruint carrils de circulació, que durant anys s'ha generalitzat a la zona.

Segons Joan Plana, regidor de seguretat ciutadana, «La campanya ha donat bons resultats i l’adaptació a la nova organització de l’espai és bona». Per això, el consistori rosinc donava per acabada aquesta fase de conscienciació i «comencem a aplicar les ordenances amb el mateix criteri que a la resta del municipi». A partir d'ara, doncs, la Policia Local procedirà a denunciar les infraccions.