29 de octubre de 2019
29.10.2019
L'Escala

La vela torna a l'escola i a l'institut gràcies al Club Nàutic l'Escala

Els alumnes de les escoles Empúries, Esculpai i el Pedró practiquen aquest esport

28.10.2019 | 19:09
El Club Nàutic té l'objectiu de promocionar la vela.

Els alumnes de sisè de primària de les escoles Empúries i Esculapi, de l'Escala, naveguen a vela un cop a la setmana des del Club Nàutic, en el marc de l'assignatura d'educació física del seu centre.

L'arribada d'aquest grup de 90 nois i noies marca l'inici d'un nou curs de vela escolar al Club Nàutic l'Escala. En aquesta temporada 2019-20, l'entitat també rebrà els alumnes de cinquè dels mateixos centres escolars entre els mesos de març i maig de 2020. A banda d'ells, una vintena d'alumnes de segon d'ESO de l'INS El Pedró també tindran l'opció de navegar, en el marc d'una assignatura optativa.

En total, doncs, els programes de Vela Escolar, Esport Blau (per cinquè de primària) i Institut de la Vela del Club acolliran uns 200 alumnes. Tots ells gaudiran d'una proposta que combina educació i esport. La introducció d'aquest esport als projectes educatius dels centres d'ensenyament com a mitjà de formació s'emmarca en el principal objectiu de l'Escola de Vela del Club Nàutic: difondre i promoure la vela.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent