27 de març de 2019
27.03.2019
Roses

Roses a peu clou la temporada amb la ruta Cala Montjoi- Cadaqués

La ruta programada pel dissabte 6 d'abril és un tram del GR 92

27.03.2019 | 13:24

Avui s'obren les inscripcions per participar en l'excursió del cicle Roses a Peu programada per al dissabte 6 d'abril. En aquesta ocasió, la ruta proposada per conèixer l'entorn i patrimoni natural de Roses és el tram del GR 92 que transcorre entre cala Montjoi i Cadaqués, amb un recorregut de 10 km de longitud i un nivell mitjà-alt de dificultat. L'activitat és gratuïta.

Aquesta ruta clourà la primera edició del programa de senderisme i descoberta del territori Roses a Peu, iniciat el passat mes d'octubre per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses amb la col·laboració del Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols. El programa ha comptat en total amb la realització de 7 rutes pensades per donar a conèixer l'entorn natural, històric i cultural de Roses, fent una activitat saludable i gaudint d'increïbles vistes.

L'excursió del proper 6 d'abril entre Montjoi i Cadaqués comptarà, com en les anteriors sortides, amb les explicacions d'un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus. L'anada fins a cala Montjoi es farà amb el tren Roses Exprés (sortida 9 h des de la plaça de les Botxes), mentre que la tornada des de Cadaqués es farà en bus o catamarà, depenent de les condicions meteorològiques.

Les inscripcions ja es poden realitzar al Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC, a l'Oficina de Turisme de Roses, o bé electrònicament a través de l'adreça inscripcions.roses.cat. El dia de l'excursió cal que els participants portin calçat còmode, aigua i el comprovant de la inscripció.

Les rutes realitzades en aquesta primera edició del programa de senderisme han permès conèixer el camí de ronda entre el Far de Roses i la Cala Montjoi, la posta de sol des del Pla de les Gates, l'itinerari megalític, la ruta visigòtics i megalítics, la dels masos de Roses i el Pic de l'Àliga entre oliveres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent