01 de març de 2019
01.03.2019
Pont de Molins

El Consorci d'Administració Oberta guardona l'Ajuntament de Pont de Molins

El situa en el primer lloc de Girona i tercer de Catalunya en la categoria de pobles de 501 a 1.000 habitants

01.03.2019 | 11:33
Detall del web municipal oficial de Pont de Molins.

La IV Edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals de Catalunya que atorga anualment, el Consorci AOC ha guardonat l'Ajuntament de Pont de Molins com a ens capdavanter en transformació digital en la seva categoria, segons ha fet saber el mateix consistori empordanès. Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d'acord amb el nombre d'habitants dels ens i la seva naturalesa, s'atorguen en base a uns indicadors objectius, l'anàlisi dels webs dels ens i l'ús de determinats serveis de l'AOC.

El seu objectiu és "valorar i reconèixer la implantació i l'ús dels serveis d'administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna".

Els Reconeixements d'Administració Electrònica s'organitzen en set categories d'acord amb el nombre d'habitants de cada ens: en la categoria de 501 a 1.000 habitants, Pont de Molins ha estat reconegut amb el primer lloc de Girona i tercer de Catalunya. L'alcalde, Josep Fuentes Jiménez, es mostra "orgullós per la distinció" i atorga el mèrit "al personal de l'Ajuntament, sense la seva implicació i obstinació, no hagués estat possible assolir aquest repte", diu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent