El ple de l'Ajuntament de l'Escala corresponent al mes de desembre va aprovar ahir la cessió gratuïta d'una finca de 622 metres quadrats al Servei Català de la Salut (CatSalut) per tal que pugui ampliar i millorar el Centre d'Assistència Primària de l'Escala.

Aquest terreny està ubicat just entre l'actual CAP i la comissaria compartida dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Escala, al carrer Mossèn Salvador Jué.

"Ens consta la voluntat de millorar l'atenció i les instal·lacions del CAP de l'Escala i estem molt interesssats en què aquesta ampliació es dugui a terme el més aviat possible", remarcava l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala dóna atenció a l'Escala, Albons, l'Armentera, Bellcaire d'Empordà, Sant Pere Pescador, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum.

El ple d'ahir també va aprovar l'adjudicació de la casa de propietat municipal situada al carrer Roses número 27, coneguda com a Casa Matilde. Es va adjudicar per un preu de 182.506,50 euros. Aquests diners es destinaran a l'adquisició de patrimoni destinat a habitatge social.