L'associació pel Desenvolupament Rural Integral (l'ADRINOC) organitza una jornada formativa titulada «Introducció a la Responsabilitat Social Empresarial» que tindrà lloc al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer de Figueres el dimarts 27 de novembre.

La Responsabilitat Social Empresarial (RSE), en un context com l'actual marcat per unes condicions dels mercats cada cop més globalitzats, es presenta com una via per assegurar la supervivència i competitivitat de les organitzacions.

Les organitzacions, a través d'una millor gestió, poden augmentar la seva competitivitat i maximitzar els seus impactes positius en els àmbits econòmic, social i ambiental. Es tracta d'una aposta per la transparència, els valors socials i la sostenibilitat.

Aquesta jornada, adreçada a persones emprenedores i empreses del territori, té com a objectiu avançar en el coneixement dels conceptes clau per a la integració de la RSE en la gestió de les organitzacions. Anirà a càrrec de M. Rosa Terradellas, directora de la Càtedra de RSU-UdG, i Helena Benito, responsable d’Empresa de la Càtedra de RSU-UdG.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's a través de l'ADRINOC (al telèfon 972 50 30 88 ext.191) al correu svidal@adrinoc.cat o al web del servei de preinscripcions a les jornades del PATT del Portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt