L'Àrea de Turisme de Roses, conjuntament amb l'entitat Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, assisteixen a la fira de promoció turística FITUR 2018, que té lloc a Madrid des d'aquest dimecres 17, fins al proper diumenge 21 de gener.

Durant els tres primers dies, dedicats a visitants professionals del sector del turisme, serà Estació Nàutica qui atendrà l'estand, mentre que l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament se´n farà càrrec durant el cap de setmana, en què la fira obre també l´accés al públic general.

Roses presentarà els diversos productes que promociona actualment, com són turisme familiar, enogastronomia, turisme actiu i de natura, patrimoni, festes i cultura, així com l'ampli ventall de serveis d'allotjament, restauració, comerç i lleure que ofereix la vila. La promoció es realitza en el marc del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, inclòs a l´estand de Turisme de Catalunya.

FITUR ha esdevingut un dels principals aparadors i punts de trobada del sector turístic global i genera un important ressò mediàtic. Aquesta fira de referència, proporciona una important plataforma de promoció en territori espanyol, que per a Roses representa un dels seus principals mercats emissors.