L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses prossegueix aquesta tardor amb el programa formatiu adreçat als comerciants del municipi amb dos tallers que tindran lloc els mesos d’octubre i novembre. La participació és gratuïta i cal inscripció prèvia, que ja es pot realitzar.

La primera de les formacions tindrà lloc el dilluns 16 d’octubre al matí, de 9.30 a 13.30 h, i consistirà en l’explicació de tècniques de store-manager, adreçades a millorar els punt de venda i atreure clients. Els participants han de portar un suport electrònic (tauleta, ordinador, telèfon mòbil), que els permeti practicar les diferents tècniques i l’ús de les xarxes socials per optimitzar els seus negocis.

La següent formació serà un taller de Retail i Visual Merchandising, consistent en mostrar aspectes com la col·locació de producte en botiga, noves tendències, identificació i coneixement de clients, etc. Com en el cas anterior, també cal dur a la sessió suport electrònic. Aquesta sessió tindrà lloc dilluns 13 de novembre, també de 9.30 a 13.30 h.

Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 10 d’octubre en el cas del primer taller, i fins al 9 de novembre per assistir a la sessió del novembre. Es pot fer a l’Àrea de Promoció Econòmica, trucant al 972 152 521, o bé al correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.

Amb aquest programa de formacions, l’Ajuntament aporta coneixements i eines necessaris perquè empresaris i comerciants de la població puguin millorar els seus negocis, augmentar la qualitat dels seus serveis i ser més competitius.