L’alcaldessa de Vila-sacra, Maria Carme Barceló, ha esclatat una vegada més davant de la permissivitat de què gaudeixen les prostitutes a la carretera C-260, al seu terme municipal. “Aquesta setmana és la segona vegada que hem d’avisar als Mossos d’Esquadra que vinguin a treure les prostitutes que ofereixen els seus serveis a l’entrada del poble amb total impunitat, malgrat l’ordenança que ho prohibeix”, denunciava Barceló, la setmana passada, a través de les xarxes socials, afegint que “la sensació és d’impotència i de vergonya com alcaldessa i com a dona. Segurament -sosté Barceló-, si els que podrien fer-hi alguna cosa fossin dones, algun tipus d’actuació s’hauria concretat”.

Una vergonya

Maria Carme Barceló sempre s’ha mostrat crítica amb els que permeten l’exhibició de la prostitució a les carreteres de la comarca.

“Que el legislador permeti l’exercici de la prostitució a l’espai públic amb total impunitat és una vergonya gens justificable”, argumentava l’alcaldessa de Vila-sacra, la qual recorda, a més, que “fa anys que estic en aquesta lluita i no ens n’estem sortint”.