Tres instituts de l'Alt Empordà presenten projectes a Ciència entre tots, una fira de la ciència protagonitzada bàsicament per alumnat de secundària de diferents instituts de les comarques gironines, que se celebra aquest dissabte, 6 de maig, a Girona.

Alumnat de 1r de batxillerat de l'Institut Illa de Rodes de Roses porta una mostra de la seva proposta "Diverteix-te amb la ciència!"; l'Institut de Vilafant hi aporta "Juguem amb els 5 sentits", de la mà de joves de 1r i de 3r, i l'Institut El Pedró de l'Escala hi serà present amb "Reacció camaleó".

Ciència entre tots és una iniciativa adreçada a tota la ciutadania (alumnat d'infantil, primària i secundària, joves universitaris, professorat, famílies€). La fira s'ubica al centre de Girona per potenciar la participació ciutadana, concretament a les places de l'Hospital i Pompeu Fabra (just davant de la Casa de Cultura) i al Pati de les Magnòlies (Seu de la Generalitat). L'horari: de les 10.00 a les 14.00 hores.

És una molt bona ocasió per passejar per parades que ofereixen, als seus visitants, la possibilitat de gaudir de demostracions científiques i de l'enginy educatiu.

Ciència entre tots va néixer del seminari Física en Context i del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès, però amb vocació d'estendre's entre l'alumnat i professorat de les matèries científiques dels instituts de tota la demarcació gironina. Els alumnes, motivats per la ciència, presenten els seus projectes en les parades que es munten a la fira.