28 de gener de 2016
28.01.2016
Figueres

Correus edita un mata-segells dedicat al Teatre Museu Dalí

Filatèlics, clients i turistes poden sol·licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments a l'oficina de Figueres

28.01.2016 | 09:59
El mata-segells nou

L´oficina de Correus de Figueres avui estrena un mata-segells permanent dedicat al Teatre Museu Dalí, triat com l´espai més reconegut i representatiu de la ciutat.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l´oficina des d´avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la ciutat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals amb la referència a un dels museus més famosos de Catalunya.
A més de la imatge de la façana, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l´enviament. Així, el Teatre Museu de Dalí i el nom de Figueres viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals que s´enviïn des de l´oficina.

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook