El regidor Salvi Canet assumirà la regidoria d'Urbanisme que portava fins ara el regidor José Manuel Gallego, que ha abandonat CiU i passa a ser regidor no adscrit. L'alcalde, Xavier Sanllehí, va signar un decret dilluns.

Gallego va presentar la "dimissió irrevocable de tots els càrrecs" perquè considera que l'alcalde no té en compte els regidors i que no ha pogut treballar. A més, considera que el partit no té opcions de guanyar a les properes eleccions amb Sanllehí al capdavant. Va demanar al partit que fessin primàries, però van comunicar-li que ni no és el sistema que utilitza el grup i que, si accepta, Sanllehí serà el candidat.

Aquest va defensar que cada regidor té indència a la seva àrea i que Gallego plega perquè no ha pogut complir les aspiracions polítiques. Al govern municipal hi ha CiU, Udem, PSC i Si. Savi Canet, convergent, portava fins al moment l'àrea d'Esports i de Fires i Mercats. Prové del món de la construcció i es considera que pot assumir l'àrea que ha deixat Gallego.