15 de novembre de 2011
15.11.2011
Trobada Digital

Pàramo demana "força" legal i policial contra la prostitució de carretera

L'alcalde de Roses i candidat al Congrés es compromet a fer una consulta popular pel tema de l'aparcament del front de mar

15.11.2011 | 16:39
Carles Pàramo durant la trobada digital amb els nostres lectors.

Carles Pàramo ha mantingut, aquest dimarts al matí, una entretinguda trobada digital amb els nostres lectors. L'actual alcalde de Roses i candidat al Congrés per CiU ha respost tot tipus de preguntes relacionades amb l'actualitat local i nacional.

En l'àmbit rosinc, ha confirmat la seva intenció de convocar una consulta popular per a tractar el tema de l'aparcament públic del passeig marítim: "sí, farem la consulta popular i, espero, farem l'aparcament i el front de mar que encara queda pendent, entre Ginjolers i el port esportiu".

Entre els temes supralocals, Pàramo ha parlat molt clar respecte la prostitució de carretera que diverses comarques gironines. "La mala imatge davant forasters i davant els propis, especialment el nostre jovent, és dolenta, tan dolenta com la constatació de que podem assistir en viu i en directe a l'explotació de persones. Els polítics, els que fan la política des del poder legislatiu, tenen la responsabilitat d'evitar aquestes situacions". ?"Humilment, no he estat mai en aquest nivell de la política, no sé com va, però si que em comprometo a exercir tota la meva capacitat d'influencia per a sensibilitzar a qui calgui, per a fer veure que aquesta situació no pot continuar. Cal donar força a la Justícia i a la policia per tal que puguin actuar com cal, pensant en la mala imatge i pensant en les persones que viuen el drama".

Llegiu el xat complet a Emporda.info

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema