Detenen un lladre a l'aeroport de Barcelona per robar tres rellotges i diners per valor de 245.000 euros

El pispa, amb més d'una trentena d'antecedents, va sostreure una maleta i una bossa de mà aprofitant un descuit a la T1

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Barcelona

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Barcelona / Arxiu

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre "molt actiu" a l'aeroport de Barcelona-El Prat responsable de diversos furts en els darrers mesos. El pispa, de 22 anys i amb una trentena d'antecedents a l'entorn aeroportuari, va ser enxampat el dissabte 1 de juliol passat després de robar tres rellotges d'alta gamma i diners en efectiu per valor de 245.000 euros.

El lladre va sostreure una maleta i una bossa de mà aprofitant un descuit de la víctima, que estava fent gestions de facturació a la Terminal 1 de l'aeroport Josep Tarradellas. Gràcies a l'avís d'altres viatgers que van veure el furt i que van donar una descripció acurada de l'autor, l'afectat va aconseguir detectar i retenir el presumpte lladre fins a l'arribada dels agents.

Entre les pertinences sostretes hi havia tres rellotges d'alta gamma per valor de 240.000 euros, així com diners en efectiu. Amb la maleta i la bossa de mà furtades la quantitat dels objectes sostrets és de 245.000 euros. Després de les gestions policials dutes a terme els agents van retornar les pertinences al legítim propietari. El detingut va passar a disposició judicial el diumenge passat 2 de juliol.