L'operació sortida del pont de Tots Sants, en la que es preveu que fins demà al migdia abandonin l'àrea de Barcelona uns 475.000 vehicles, ha arrencat amb cues a les rondes de la capital catalana i en diversos punts de l'AP-7, com Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), Barberà del Vallès (Vallès Occidental) i Mollet.

A les 15 hores de la tarda d'aquest divendres ha començat l'operació sortida del pont, en la que el Servei Català de Trànsit preveu que la majoria de viatges es facin cap a destinacions de l'interior i de muntanya, davant el que els Mossos desplegaran fins dimarts a 1.617 agents per efectuar 1.310 controls.

Segons Trànsit, en les primeres hores de l'operació sortida s'han registrat ja retencions a les rondes de Barcelona, en diversos punts de l'AP-7 i també a l'A-2.

A la Ronda de Dalt, per exemple, un accident ha provocat retencions de fins a 9,5 quilòmetres entre Esplugues i Roquetes.

Per la seva banda, a l'AP-7 s'han registrat cues de 9 quilòmetres a Castellví de Rosanes cap a Castellbisbal; a Barberà del Vallès, de 8 quilòmetres en direcció a Girona i de 7,5 cap a Tarragona; així com a Mollet del Vallès, de 6,5 quilòmetres cap a Girona i 7 cap a Barcelona.

Un altre punt conflictiu a l'AP-7 és a Mollet del Vallès, on un accident entre cinc vehicles ha obligat a tallar un carril central cap a Girona, el que ha provocat cues de 6,5 quilòmetres.

A més, a l'A-2 s'han registrat retencions de dos quilòmetres a Abrera, en direcció a Martorell.