21 de març de 2021
21.03.2021
L'Empordà
Premis Gaudí

La gala de la XIII edició dels Premis Gaudí escalfa motors amb una catifa vermella de mínims

Amb un aforament reduït pel covid-19, només els nominats, els acadèmics i les autoritats poden assistir a l'esdeveniment

21.03.2021 | 18:41
Andreu Buenafuente, el presentador de la jornada

La XIII edició dels Gaudí, presentada i dinamitzada pel periodista català Andreu Buenafuente, se celebra aquest diumenge a l'Auditori del Fòrum – CCIB de forma presencial però evidentment marcada pel context de crisi sanitària.

En horari de tarda, i seguint totes les mesures de seguretat sanitària recomanades, l'aforament s'ha reduït a 700 persones (un 30% de la capacitat), amb els nominats a platea després d'haver passat un test d'antígens i amb una llista de convidats reservada a acadèmics i autoritats.

Amb tot, hi ha hagut catifa vermella però ha sigut més de mínims que mai. Tan sols hi ha desfilat una setantena de persones, entre elles diversos nominats, les principals autoritats del país i també alguns dels responsables i participants de la gala d'aquest 2021.

En l'apartat d'autoritats, assisteixen a la gala el vicepresident del Govern en funcions, Pere Aragonès, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook