27 de octubre de 2020
27.10.2020
L'Empordà
Barcelona

Unió de Pagesos demana al Departament d'Agricultura l'ampliació dels terminis de comunicació de moviments de bestiar

Unió de Pagesos vol abordar la problemàtica i trobar una solució conjuntament amb Agricultura

27.10.2020 | 11:56
Unió de Pagesos demana al Departament d'Agricultura l'ampliació dels terminis de comunicació de moviments de bestiar

Unió de Pagesos demana al Departament d'Agricultura l'ampliació dels terminis de comunicació de moviments de bestiar i que es comptabilitzi el període disponible en dies hàbils, per facilitar la tramitació als ramaderes i ramaderes durant l'estat actual de mesures de precaució davant la pandèmia.

Com a conseqüència de la situació sanitària actual, el sector ramader es troba en dificultats per realitzar la gestió de la comunicació del moviment d'animals a través de les oficines comarcals. A causa de l'accés controlat per accedir a les oficines i la necessitat de demanar cita prèvia, per poder realitzar qualsevol gestió, s'obstaculitza el compliment dels terminis preestablerts de set dies naturals per la comunicació de moviments o baixes d'animals.

Aquesta situació ha portat a l'aplicació de sancions a ramaders com a conseqüència del seu incompliment.

El sindicat ha fet arribar al departament d'Agricultura les petició de l'ampliació d'aquest terminis de comunicació per poder abordar la problemàtica i trobar una solució conjunta que no penalitzi i dificulti més la gestió en les condicions actuals d'excepció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook