La Policia Nacional ha detingut a Palma dos menors acusats de participar en la violació en grup a una adolescent ocorreguda en la nit del 24 a el 25 de desembre a la barriada de Camp Redó de la ciutat.

La policia ha confirmat aquest dimecres que els dos menors van ser detinguts aquest dimarts i que investiga si altres joves podrien estar també involucrats en l'agressió sexual a l'adolescent.

Fonts pròximes a la investigació han detallat que els fets es van produir la matinada del dia de Nadal, després que la menor es trobés amb uns nois al barri de Son Gotleu, on, pel que sembla, van consumir begudes alcohòliques.

Posteriorment, el grup es va desplaçar fins a Camp Redó, i va ser en un habitatge d'aquesta barriada on s'hauria comès la violació de la menor per part de diversos dels joves.

A partir de la declaració de la víctima, els investigadors van determinar que els dos menors detinguts aquest dimarts havien participat activament en l'agressió i analitzen si els altres integrants de el grup també la van violar o van facilitar la conducta dels seus companys.

La policia no descarta realitzar més detencions en les pròximes hores.