Els Mossos d'Esquadra van detenir en una nau industrial de Perafort (Tarragona) dos homes que estaven a punt de camuflar 69 quilos de marihuana entre la càrrega de carn congelada d'un camió per transportar-la, previsiblement fora d'Espanya. La policia catalana va informar que el descobriment de la droga, que al mercat il·legal hauria obtingut un valor aproximat de 103.500 euros, es va dur a terme el passat dia 16 en un patrullatge ordinari de seguretat al polígon industrial de Perafort.

Una patrulla dels Mossos va observar un camió frigorífic aparcat, sense conductor però amb el motor en marxa, que dificultava la circulació. Els agents van buscar el conductor als voltants i el van trobar a l'interior d'una nau pròxima.

Un altre home va arribar en aquell moment al lloc i, davant el gran nerviosisme mostrat en tot moment per tots dos, els agents van procedir a obrir un contenidor de fusta que hi havia a la nau, en què presumptament hi havia carn congelada i en què van trobar 30 paquets de plàstic amb cabdells de marihuana a punt per al seu consum. Segons sembla, els homes tenien previst carregar la droga al camió i transportar-la fora del país.

Els dos homes, de 33 i 39 anys, de nacionalitat britànica i espanyola, van ser detinguts acusats d'un delicte contra la salut pública i posteriorment van ser posats en llibertat amb càrrecs pel jutge de guàrdia.