La Fiscalia, que demana penes de fins a 25 anys de presó, planteja en el seu escrit un total de 256 testimonis, entre ells el centenar d'agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que van quedar ferits l'1-O i els que llavors eren els màxims responsables dels dos cossos a Catalunya: el comissari Sebastián Trapote i el general Ángel Gozalo.

També sol·licita la testifical dels comandaments i agents de la Guàrdia Civil que van participar en el registre de la seu de la conselleria d'Economia el 20 de setembre del 2017, en el qual milers de persones van bloquejar l'accés a l'edifici per protestar contra la labor de la comitiva judicial. Tanmateix, deixa fora a l'expresident Mariano Rajoy, o a ministres del seu Govern, tal i com demana l'acusació de VOX.

En la part del seu escrit en la qual proposa les testificals, a què ha tingut accés Efe, el ministeri públic també sol·licita la compareixença d'exlletrat major del Parlament Antonio Bayona -que va renunciar al càrrec al juny passat, després d'haver qüestionat el referèndum unilateral-, i el secretari general del Parlament, Xavier Muro.

A més de la testifical de Pérez de los Cobos i de Millo, també proposada per VOX, la Fiscalia sol·licita la declaració en el judici com a testimoni de l'exsecretari d'Estat de Seguretat José Antonio Nieto, i l'exsecretari general tècnic del Ministeri d'Interior Juan Antonio Puigserver.