30 de octubre de 2017
30.10.2017
40 Años
40 Años

Zoido es reuneix avui a Madrid amb el nou cap dels Mossos

A la cita també hi seran presents el secretari d´Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i el secretari tècnic del Ministeri de l´Interior, Juan Antonio Puigserver

30.10.2017 | 17:57
El ministre de l´Interior, Juan Ignacio Zoido, rep els Mossos a la mesa de mesures antiterroristes el 7 de setembre

El ministre de l´Interior, Juan Ignacio Zoido, es reunirà aquest matí amb el nou cap dels Mossos d´Esquadra, Ferran López, a Madrid.

La cita és a les 12.30h i també hi seran presents el secretari d´Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, i el secretari tècnic del Ministeri de l´Interior, Juan Antonio Puigserver, que és qui ha estat designat en aplicació del 155 com a responsable de la Secretaria General d´Interior del Departament d´Interior de la Generalitat.

Aquest diumenge, Zoido ja apuntava a aquesta reunió en una carta que va dirigir als Mossos d´Esquadra on els recordava l´obligació d´acatar ordres i "complir amb la Constitució i l´Estatut". El ministre assegurava que coneix López "des de fa temps" i que parlaria en breu amb ell sobre "els reptes que tenim a l´horitzó per recuperar en la seva integritat la Constitució i l´Estatut".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema