Així ha estat el sorprenent assassinat d'un influencer al mig d'una roda de premsa

Dos individus van entrar a la sala i van disparar contra Kevin Kaletry · Han aconseguit capturar a un dels agressors

Kevin Kaletry | @kaletry_king

Kevin Kaletry | @kaletry_king

Emma Ferrara

L'influencer Kevin Bryan Flores, que es cap a dir Kevin Kaletry, ha estat assassinat a Ciutat de Mèxic on estava presentant l'obra de teatre 'Las Perdidas'. El jove de 26 anys era conegut en diferents xarxes socials, i s'acabava d'estrenar com a actor.

L'atac ha succeït quan el noi estava en un hotel del barri Condesa per a trobar-se amb alguns companys i presentar l'obra de teatre en la qual participava. Durant la roda de premsa, van entrar dos homes a la sala i van disparar a Kevin, que va rebre diversos trets al cap, i va morir a l'acte, segons van confirmar els equips d'emergència.

La Secretaria de Seguretat Ciutadana de la Ciutat de Mèxic (SSCCDMX), va declarar que "l'home realitzava una filmació quan una persona va entrar i, de manera directa, va efectuar la detonació que el va deixar lesionat, per això es va implementar un desplegament de cerca i localització del probable agressor".

La SSCCDMX ha comunicat que els autors de l'atac són dos homes que es van escapar en una motocicleta de color verd. Després de conèixer aquesta informació, van aconseguir localitzar als agressors i van capturar-ne a un. El segon, està en crida i cerca.