Les xarxes socials a vegades generen històries i debats que entretenen milers de persones a partir de quelcom molt senzill. L'última l'ha protagonitzat un petit i inofensiu animal, a causa d'una sorprenent fotografia.

Tot va començar quan l'usuari @govindatagle (qui signa com Natalia Govinda i diu ser mexicà) va pujar a Twitter la imatge en la qual es pot veure a la que podria ser la seva mascota al llit, en una peculiar posició.

Els usuaris de l'esmentada xarxa social de microblocs de seguida van començar a retuitejar la fotografia, preguntant quina classe d'animal és aquest que apareix.

Molts opinen que podria tractar-se d'un vedell, o fins i tot una criatura amb algun tipus de malformació. Però res més lluny de la realitat. El que explica tot és molt més simple.

La veritat és que únicament es tracta d'un petit gos, només que col·locat amb un curiós gir de coll que provoca que la seva orella es confongui amb la boca, i el musell semblin les orelles, el que genera un efecte òptic cridaner i sorprenent.