Una parella d'espanyols que volava amb la principal aerolínia de Països Baixos, KLM, ha patit un contratemps de mal gust en un vol que sortia des de Amsterdam per aterrar a Madrid. Tal com s'aprecia en els vídeos de diversos passatgers que també es trobaven en el mateix avió, la parella anciana discuteix, ofesa, amb el personal de la nau.

L'incident va saltar a les xarxes socials i es va tornar viral ràpidament. Un usuari de Twitter va comentar en aquesta plataforma: «Vol Amsterdam - Madrid. Treuen a un passatger espanyol d'un avió perquè no hi ha ningú de la tripulació que pugui parlar amb ell en el seu idioma. El pilot diu que era impossible comunicar-se amb ell. Vergonya de companyia».

L'home va tenir un encreuament de paraules amb la tripulació quan aquests van intentar moure la seva maleta. El passatger tenia un ordinador portàtil dins de la maleta i tenia por que pogués resultar danyat.

Segons l'usuari, ningú del personal del vol podia comunicar-se amb l'home en espanyol i l'ancià, al seu torn, no sabia anglès. Finalment, la tripulació de l'avió va fer fora als dos ancians malgrat que molts passatgers es van posicionar al costat de la parella. «No pot ser. Ens anem a queixar per vostè», s'escolta cridar a una dona al vídeo.