Roses

El Centre Escolar Empordà de Roses recapta 600 euros per al cáncer de pròstata

Els alumnes han fet entrega del xec solidari a la Fundació Roses contra el càncer

20.12.2016 | 17:33
Els alumnes han fet l´entrega del xec solidari

Els alumnes de 3r d´ESO d´Aprenentatge i Servei, del Centre Escolar Empordà de Roses, han fet entrega del donatiu de 600 euros recaptats al llarg de la setmana de conscienciació pel càncer de pròstata.

Pares, alumnes i personal de l´escola van participar en el repte solidari del Giving Tuesday al qual es va adherir la Fundació Roses Contra el Càncer per recaptar fons per a l´estudi del càncer de pròstata de l´Institut Català d´Oncologia. Aquests diners serviran per finançar la investigació contra aquest tipus de càncer que fa l´ICO de Girona.

L´objectiu del Giving Tuesday és dedicar un dia, aquest any el 29 de novembre passat, a tot el món, a celebrar l´acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), o objectes de segona mà. La Fundació Roses contra el càncer va voler participar en aquest moviment i sumar-hi el seu projecte: recaptar fons per ajudar els homes amb càncer de pròstata i donar suport a la investigació per contribuir a trobar una curació definitiva del càncer, així com per millorar el tractament i la qualitat de vida del pacient durant el període de convalescència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema