Un any més la comarca de l´Alt Empordà es mobilitza i seran una vintena de municipis els que organitzen des de fa uns dies, i fins a finals d´aquest mes, més de mig centenar d´activitats com ara concerts, competicions esportives, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples, a favor de La Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses. Aquest dimecres els alumnes de sisè de l'escola Jaume Vicens Vives de Roses han pujat a l'escenari per representar els Pastorets de Josep M. Folch i Torres, i l l´activitat no s´atura.

Algunes de les propostes per participar i col·laborar aquest cap de setmana són:

POSA´T LA SAMARRETA

Dia 16, a les 18.00 h a la Rambla El Centre de Dansa Marta Coll proposa un espectacle multitudinari amb presència dels alumnes i diferents artistes de la comarca. Conviden a ballar la flashmob a tots els assistents.

SARDANES I FLORS

Dia 17, 12.00 h, plaça Catalunya Figueres-Capital Sardana 2017. Sardanes i, al mig d'una de les rotllanes, hi haurà la senyera amb flors de Nadal. La gent recollirà les flors que prèviament haurà pagat, per La Marató.

CORRE PER LA MATATÓ

Dia 17, 9.00 h, plaça Major de Llança. El dia 17 es durà a terme una marxa popular de 10km i una mitja marató de 21hm a les 9 del matí, per recaptar diners per a La Marató de TV3.

CAMINADA I TAST DE VINS

Dia 17, 10.30, Celler Masia Serra. Masia Serra i el Grup Iris proposen un corregut de 5 quilòmetres, sortint del celler, travessant vinyes i camins de l'Albera de Cantallops De tornada, tast de vins.

PLAYBACK DE LLADÓ

Dia 17, 17.00, Pavelló poliesportiu. El 17 de desembre tindrà lloc, a les 5 de la tarda el 9è Gran Playback de Lladó. A l´Armentera, es farà playback el dia 16, a les 9 del vespre i el dia 17, a les 5 de la tarda a la Sala Nova.

L´agenda d´actes es pot consultar a la web de la marató: www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2017/890/