Ambientacions musicals, tallers familiars, tastets gastronòmics i concerts a la vora del mar amb la posta de sol com a teló de fons integren la proposta lúdica que conforma la programació de la segona edició del Festivalet de Roses a punt per esclatar aquest cap de setmana de l’11 i 12 de novembre.

Tastets gastronòmics

Dins el programa del Festivalet destaca, novament, el Pica-tasta, uns tastets gastronòmics a peu de platja oferts per quatre establiments locals. Mentre el públic degusti els tastets, podrà gaudir d’ambientació musical en viu i de diferents concerts a càr­rec de Big Mama i Pavvla, dissabte, i Paula Valls i Cris Juanico, diumenge. En aquest sentit, Valls va ser present a la presentació del Festivalet i va explicar que a Roses faran un dels seus darrers concerts de l’àlbum Black and White.

Un altre dels al·licients del Festivalet és la campanya gastronòmica a la qual s’han adherit quinze restaurants. Tots oferiran el menú del Festivalet al preu de 17,29 dissabte i 17,28 euros, diumenge, tot coincidint amb la posta de sol. Els restaurants adherits són: Àsia, Ca la Valeria, Can Cervera, Falconera, Gaia, Las III Carabelas, L’Àncora, L’Escalam, L’Estrop, L’Olivar, Ona Roses, Punto 21, Rocfort, Si Tapas i Tramonti Platja.

Actes previs

El festivalet ja va celebrar el passat cap de setmana una bateria d’actes previs al Festivalet, com ara tast de vins, excursions, concerts o tai-txi per anar escalfant motors.