«Un tro a la nit» és el disc debut de Barbablanca, un treball amb 12 cançons de Rock dur, molt melòdiques, amb estructures atractives i veus molt treballades. Un disc ple de llum, colors i sensacions variades que faran les delícies dels fans del gènere i grups com Deep Purple, Led Zeppelin o Iron Maiden, i molt especialment dels seguidors de Sangtraït. El disc es presenta aquest dissabte 21 a la sala La Mirona de Salt.

De fet dos dels components de Barbablanca són Martín Rodríguez i Josep Maria Coromines "Coro", tots 2 ex components del mític grup de la Jonquera.

El grup es va formar fa uns anys però és ara quan presenten el seu primer disc "Un tro a la nit". La seva primera actuació va ser per un concert solidari pel gran incendi de l´Empordà. En un principi va ser una idea de grup instrumental però mica en mica es van anar sumant components nous a la banda fins arribar a la formació actual: Roger Batlle (Veu), Josep Maria Coromines "Coro" (Guitarra), Dany Llop (Guitarra) ,Toni Bernal (Baix) i Martín Rodríguez (Bateria).

El primer single del disc "He vist la llum", del que en breu estrenarem el videoclip, ja es pot escoltar diàriament a emissores com Rock Fm.