Aquest cap de setmana actuen Rosario, divendres 15 de juliol a Ciutadella de Roses, i Sabor de Gràcia amb Merkado Negro, dissabte 16 de juliol a la platja d'Empuriabrava.

L'organització ha anunciat, aquest dimecres, que les entrades per al concert de Rosario estan pràcticament exhaurides.

Rosario Flores és l'artista més important del pop-flamenc espanyol. La Flores és nervi, energia, feeling felí i tot allò que la fa única en la seva espècie. Àgil i temperamental, deixa empremta amb cada petjada que fa. Com ho ha demostrat a les seves recents aparicions com a coach de la Voz. A Sons del Món el públic podrà escoltar el grapat d'èxits que ha facturat al llarg de tota la seva trajectòria i les cançons del seu esperat nou disc, amb una macro-banda comandada com sempre per Fernando Illán. En les gairebé dues hores que dura el concert, amb nous i vells èxits, farà aixecar la platea i demostrarà que, tot i el pas del temps, continua emocionant i contagiant el seu duende amb una posada en escena explosiva.

L'altre grup protagonista, Sabor de Gràcia s'ha convertit en 20 anys en el grup de referència dins del món de la rumba catalana. Al 2015 van presentar el seu nou projecte Gitanos Catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia, un àlbum íntegrament en català que combina l'essència rumbera i la fusió amb estils com el pop i l'ska.

El festival el complementa l'exitós cicle de concerts 'Música entre vinyes' a cellers de de la DO Empordà. Aquest dissabte 16 és el torn de Marc Parrot, qui repassarà el seu recorregut discogràfic acompanyat de la seva guitarra. Les entrades també estan exhaurides.