El quartet Manel ha col·locat el seu nou àlbum, Atletes, baixin de l'escenari al número 1 de la Llista Oficial de Vendes, va fer ahir públic Promusicae. Essent així, no és d'estranyar que el 50% de les entrades per al concert del proper 13 de juliol a la Ciutadella de Roses, dins el festival Sons del Món, es venguessin amb celeritat ahir, primer dia de sortida a la venda.

Aquestes entrades es poden adquirir a la web del festival: www.sonsdelmon.cat. El concert serà amb seients, amb un aforament per 2.000 persones. Les entrades costen de 25 i 22 euros.

A la darrera visita de Manel a Sons del Món, es van exhaurir les 2.000 localitats dos mesos abans de la celebració del concert.

Manel ha venut en pocs dies 10.000 còpies del tercer treball, de manera que s'ha ingualat l'entrada de l'anterior disc, 10 milles per veure una bona armadura (2011), i repeteix la xifra de la primera setmana malgrat la significativa caiguda del mercat discogràfic aquests darrers dos anys. El quartet actuarà a Banyoles (23/6), Roses (13/7) i Cap Roig (26/7) i Calonge (10/8).