França ha identificat aquest dilluns un altre dels terroristes suïcides del Bataclan: es tracta de Samy Amimour, nascut a París el 1987 i originari de Drancy, a la perifèria nord-est de la capital francesa. Amimour ja estava fitxat per la justícia antiterrorista francesa perquè el 2012 havia intentat marxar al Iemen, però les autoritats li van perdre la pisca i van llançar un mandat internacional de cerca i captura. La policia ha detingut tres persones del seu entorn a Bobigny. La fiscalia francesa també ha confirmat que un altre dels kamikazes, en aquest cas de l'Stade de France, que duia un passaport sirià a nom d'Ahmad Al Mohammad, nascut el 1990, va entrar a Europa per Grècia.

El primer terrorista suïcida identificat va ser Ismael Omar Mostefai, de 29 anys, i nascut a Courcouronnes, a França. Des del 2010 tenia una fitxa ´S´ dels serveis policials, que indica que estava en risc de radicalització. Mostefai havia viatjat a Síria entre el 2013 i el 2014, i va ser membre del comando que va atemptar contra el Bataclan.

Un segon suïcida era Ibrahim Abdeslam, nascut el juliol del 1984 a Brussel·les, i que va atemptar contra un dels restaurants de París, el Comptoir Voltaire. Abdeslam va ser qui va llogar un Seat negre que van utilitzar els kamikazes i que la policia va localitzar el cap de setmana a Montreuil, als afores de la capital francesa, ple d´armes.

La prems francesa també identifica un tercer terrorista suïcida com Bilal Hadfi, nascut el 1995 a França, i resident a Bèlgica. El jove hauria combatut a Síria amb l´Estat Islàmic, i va formar part del comando que es va immolar a l´Estadi de França.

L´últim dels suïcides identificats anunciat aquest dilluns, Samy Amimour, va néixer el 1987 a París. Amimour era ja conegut pels serveis judicials antiterroristes en relació als seus contactes terroristes. L´any 2013, hi havia una ordre d´arrest internacional contra ell. Amimour va formar part del comando del Bataclan.

Els mitjans de comunicació francesos assenyalen, finalment, els cervells de l´operació dels atemptats a París. Es tractaria d´Abdelhamid Abaoud, un belga resident a Síria, i Abdeslam Salah, l´home sobre qui pesa una ordre d´arrest internacional.