La Plaça Independència s'omple per la Girona Fashion Day

Es va fer una desfilada i una marató de maquillatge amb l'objectiu de donar suport als nous creadors

22.05.2016 | 06:30
Un moment de la jornada de moda i comerç, ahir a la tarda.

La plaça Independència de Girona va viure ahir una jornada dedicada a la moda amb la vuitena edició de la denominada Girona Fashion Day, amb un seguit d'activitats massives.
Els comerços de moda associats a l'Eix Comercial-Girona Centre van presentar les propostes de la temporada. La desfilada, una cita esperada i oberta a tothom, va començar a les vuit del vespre, tot i que des de les cinc hi va haver activitats, entre les quals va destacar la marató solidària de pentinats i maquillatge, a càrrec de l'acadèmia Revlon. Les aportacions voluntàries dels assistents van anar a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.
L'objectiu del Girona Fashion Day, organitzat per Girona Centre i l'escola de models Piùbella Models, és promocionar el sector local de la moda i donar suport a nous creadors, que van tenir presència en aquesta nova edició de privamera-estiu.
Van intervenir-hi magatzems La Palma, Busquets Festa, Desigual, Lalilos, Unaunica, Hunkemoller, Comalatdona, Aire de Girona, Francesca Marlop, Laura Gutiérrez i Judit Fàbrega.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema