Joan Alcalā serā regidor d´Urbanisme i Berloso es queda l´ārea de Sostenibilitat

CiU i PSC tanquen el nou cartipās i confien que els permetrā fer un govern Ģfort, rigorķs i entusiastaģ

12.03.2016 | 06:30
Joan Alcalā serā regidor d´Urbanisme i Berloso es queda l´ārea de Sostenibilitat
Joan Alcalā serā regidor d´Urbanisme i Berloso es queda l´ārea de Sostenibilitat

Joan Alcalā serā el nou regidor d'Urbanisme de Girona, mentre que Eduard Berloso serā vicealcalde i coordinarā també l'ārea de Sostenibilitat. El nou regidor, Narcís Sastre, s'adscriurā dins d'aquesta ārea i portarā la regidoria delegada de Paisatge i Hābitat Urbā. La futura alcaldessa, Marta Madrenas, i la líder del PSC, Sílvia Paneque, van presentar ahir el nou cartipās que han acordat, que s'organitzarā en vuit ārees, amb una vicealcaldia i set tinences d'alcaldia. Madrenas es va mostrar convenįuda que amb aquest cartipās constituiran un govern Ģfort, rigorķs i entusiastaģ, que els permetrā construir una Girona més inclusiva i cívica.
El PSC es quedarā amb tota l'Ārea d'Igualtat, Drets socials, Treball i Seguretat, que estarā liderada per la que serā primera tinent d'alcalde, Sílvia Paneque, que portarā també l'ārea de Seguretat. Joaquim Rodríguez serā el responsable d'Ocupaciķ, mentre que Elisabeth Riera portarā Joventut, Universitat i Prevenciķ de Riscos Laborals. Finalment, Manuel Martín s'encarregarā de la Unitat Municipal d'Anālisi Territorial. Aquesta ārea tindrā un coordinador, que encara no s'ha nomenat.
L'ārea de Serveis Socials és la que fins ara liderava Eduard Berloso (Demōcrates), que s'ha convertit en vicealcalde. Malgrat que Demōcrates havia negociat tenir Urbanisme, finalment Berloso coordinarā Sostenibilitat i Hābitat urbā. Dins d'aquesta ārea hi haurā la regidoria delegada d'associacions i participaciķ, que portarā ell mateix; la de Paisatge i Hābitat Urbā, que ocuparā el nou regidor, Narcís Sastre; Cooperaciķ, a cārrec de Cristķbal Sánchez, i Salut, en mans d'Eva Palau.
Qui surt reforįat en aquest cartipās és Joan Alcalā, que sumarā Urbanisme a les ārees de Mobilitat i Via Pública que ja portava.
L'ārea d'alcaldia estarā liderada per Madrenas, i Berloso, com a vicealcalde, li serā Ģadjuntģ. El cap de gabinet continuarā essent Carles Mulero i hi haurā un coordinador que encara no s'ha determinat. D'aquesta ārea en dependrā el Projecte Ferroviari, que seguirā en mans de Carles Ribas, i una regidoria delegada de Dinamitzaciķ del Territori, que recaurā en Eva Palau. Ribas, per la seva banda, portarā també Cultura.
Glōria Plana s'ocuparā de Promociķ Econōmica, Desenvolupament Local i Turisme; Maria Āngels Planas seguirā a Hisenda i Isabel Muradās coordinarā Ciutadania, que inclou Educaciķ i Esports.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema