Pedro Almodóvar ha abandonat la càmera per uns instants per submergir-se al trepidant món de la moda. El director cinematogràfic ha estat escollit com a imatge de la firma d'alta costura Prada.

La casa de moda ha decidit confiar en el seu perfil per promocionar la propera col·lecció tardor-hivern.

Miuccia Prada ha convertit al cèlebre cineasta en el noi Prada, protagonitzant un ´fashion film´ dirigit pel conegut fotògraf de moda Willy Vanderperre.

Aquesta micro pel·lícula de trenta segons aconsegueix despertar l'interès del públic, deixant-nos amb ganes de conèixer més.

La veritat, és que tampoc esperàvem menys de la signatura italiana. El director apareix en envoltat de cartells i fotografies que doten al lloc d'un vanguardisme misteriós, el qual està íntimament relacionat amb la personalitat del seu protagonista. Enmig de l'escena apareix Almodóvar, captant tota la nostra atenció, transmetent des del silenci l'essència pura de Prada. No obstant això, tot i que no és comú trobar al director involucrat directament en el sector de la moda, vam poder veure'l en campanyes anteriors com la que va protagonitzar per Missoni juntament amb Blanca Suarez i Rossy de Palma.

Definitivament, Prada ha donat amb les claus de l'èxit per a la seva nova col·lecció. Art i misteri fusionats en una figura única, Pedro Almodóvar.