Roses

Experts fan una xerrada sobre com evitar el mosquit tigre, a Roses

L'activitat s'inclou dins del cicle de conferències adreçat a la gent gran que promou l'Ajuntament

19.10.2016 | 09:31
El mosquit tigre causa moltes molèsties.

Aquest dimecres, 19 d'octubre, dins el Cicle de conferències per a la Gent Gran organitzat per l'Ajuntament de Roses, tècnics del Servei de Control de Mosquits ofereixen una xerrada sobre el mosquit tigre. L'acte comença a les 15.30 hores i es fa al Teatre Municipal de Roses.

En aquesta ocasió, la xerrada programada ofereix una sessió destinada a conèixer les característiques i mesures de prevenció d'aquest insecte, que tantes molèsties i problemes pot arribar a comportar en casos d'una alta proliferació de l'espècie.

Conèixer el cicle biològic del mosquit, els punts de risc de cria i quins mètodes preventius es poden adoptar en l'àmbit domèstic i a nivell particular per evitar la seva aparició (s'ha de tenir en compte que el 90% d'espais on el mosquit tigre cria corresponen a l'àmbit privat), són alguns dels aspectes que es tractaran durant la sessió.

Urbanitzacions amb cases enjardinades, espais amb horts propers o parcel·les sense construir que poden tenir deixalles o receptacles que acumulin aigua, són molt propicis a la proliferació de llocs de cria de mosquit tigre, motiu pel qual cal extremar encara més les precaucions, especialment en èpoques de pluja.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema