Aquest dijous, 13 d'octubre, la XEC EMPORDÀ (Xarxa d'Emprenedores Competents) i l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres han organitzat una nova edició dels Esmorzars Empresarials Empordà, de 8.30 a 10.00 hores, al Restaurant 9 Suprem de Figueres. En aquesta 18ª edició presenten la psicòloga i periodista empordanesa Mar Casas Honrado.

Llicenciada en Psicologia l'any 2002 per la Universitat de Girona, s'ha especialitzat en educació i dificultats de l'aprenentatge. Professionalment parlant, ha col·laborat amb l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògic de l'Alt Empordà i actualment exerceix com a psicòloga al Centre Balmes de Figueres.

Llicenciada en Periodisme l'any 2012 per la Universitat de Vic. Màster en Comunicació i Estudis Culturals i actualment està elaborant la seva tesi doctoral centrada en la periodista dels anys 30 Irene Polo. Ha col·laborat en diverses publicacions catalanes, tant diaris com revistes, de paper i en format digital, i actualment col·labora a Ràdio Vilafant i dirigeix la revista D'estil. També és sòcia cofundadora d'Oh! Comunicació, des d'on exerceix com a productora de continguts en pro d'una comunicació conscient.

En aquests moments, juntament amb l'equip del Bassegoda Park, està preparant unes jornades anuals, a partir d'històries vitals de superació, per tractar les capacitats (que no discapacitats) de les persones des d'una perspectiva constructiva i integradora.

Els esmorzars empresarials van néixer el 6 de novembre del 2014 amb l'objectiu d'aportar idees, dinamitzar i actualitzar el sector econòmic de la zona, visualitzar i conèixer de primera mà projectes d'emprenedoria d'èxit a la comarca, intentar difondre les competències transversals i l'empoderament general dels empordanesos i empordaneses.

A banda dels Esmorzars Empresarials Empordà la XEC-EMPORDÀ també fan accions trimestrals i tallers mensuals amb l'objectiu d'empoderar i donar visibilitat a la dona dins del món empresarial i potenciar el talent d'homes i dones de la comarca.

Ja tenen a punt l'acció d'aquest trimestre «Escolta't per saber escoltar», amb el psicoterapeuta Joan Vera serà el dia 20 d'octubre, a les 20.30 hores, al Centre Imagina Kids (carrer Vilafant de Figueres). Cal confirmar l'assistència al correu-e xecemporda@gmail.com