Roses

Obertes les inscripcions per al servei de transport escolar del curs 2016-2017 a Roses

S'han creat dues línies de recorregut que comuniquen les urbanitzacions amb el centres escolars

29.08.2016 | 11:32

Des del 22 d'agost, el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses té obertes les inscripcions per a aquelles famílies interessades en fer ús del servei de transport escolar durant el curs 2016-2017. El servei permet el desplaçament dels alumnes des del nucli i diferents urbanitzacions del municipi a les escoles públiques de Roses.

L'Ajuntament de Roses posa a disposició dels escolars del municipi dues rutes de transport escolar amb les quals dóna resposta a les necessitats de desplaçament que puguin tenir les famílies, englobant tant el centre com les urbanitzacions de la població.

Així, la línia 1 realitza el recorregut La Garriga, El Cortijo i urbanització de Santa Margarita fins a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda. La línia 2, per la seva banda, comunica aquests mateixos centres escolars amb les urbanitzacions Mas Fumats, Mas Boscà, Mas Mates i nucli urbà.

Les inscripcions es realitzen al mateix Departament d'Ensenyament, situat en el número 8 de la plaça Catalunya, en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, i restaran obertes al llarg de tot el curs escolar o fins a esgotar places.

La documentació que cal presentar en el moment de realitzar la inscripció és el DNI del pare/mare/tutor, el número del compte bancari i una fotografia mida carnet. El preu el servei és de 26,50 € mensuals i 16 € si només es fa ús d'un trajecte diari (anada o tornada).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema