La sort ha premiat la fidelitat a Badalona. L'administració nº21 del carrer Àngel Guimerà fa més de dos anys que ven cada setmana el 22654, que ha estat agraciat amb el primer premi del Sorteig de Reis. Tot i que només s'ha venut una sèrie en aquest establiment, molts veïns del barri obrer de Sant Crist s'han apropat a celebrar-ho. José López, titular de l'administració que ha repartit el primer premi a Badalona, afirma que ha venut cada dècim a una persona: "Són deu persones, tots del barri i gent treballadora". "Em sembla que hi ha algú que està a l'atur i li anirà molt bé", afegeix José López, que es lamenta de "no haver venut més" dècims del 22654. Manoli Moreno és la única premiada que s'ha apropat a l'establiment al matí i és una de les veïnes fidels al mateix número, que compra "fix des de fa dos o tres anys". "No sé ni quant m'ha tocat" ha dit Manoli Moreno en arribar a l'administració nº21 per compartir abraçades i llàgrimes amb els veïns del barri i els titulars de l'establiment que ha repartit el primer premi.

La Manoli estava a casa quan l'han trucat des de l'establiment on sempre compra loteria per donar-li la bona notícia i ha dit que no ha tingut temps de pensar en què es vol gastar els diners, però d'entrada li agradaria "fer molts viatges". En qualsevol cas, ha expressat que el prioritari és "ajudar els fills i alguna cosa pel meu marit i per mi, per viure tranquils". "No és que sigui molt, però ajuda", ha afegit, a més de reivindicar-se com "una dona treballadora" que viu "en un barri humil".

Fins a sis ampolles de cava ha destapat José López per celebrar la sèrie venuda del primer premi del Sorteig de Reis. El titular de l'administració número 21 ha seguit el sorteig a un bar proper i quan ha vist el número del primer premi ha anat a obrir l'establiment conscient que molta gent del barri voldria celebrar-ho. Maria Teresa Altarriba és una de les persones que ha acudit a compartir l'alegria del primer premi malgrat no haver comprat el dècim agraciat: "Si ha tocat als meus veïns estic encara més contenta".

José López s'ha mostrat satisfet per haver repartit un primer premi amb un número habitual al seu establiment, ja que "hi ha gent que feia molt anys que estava abonada a aquest número, que se l'emportava cada setmana i no els tocava". Precisament, enmig de les celebracions, el titular de l'administració ha mostrat els dècims que vendrà del número 22654 per la propera setmana i que ja té penjats a la finestreta del local, com la resta de l'any. A partir d'ara però, el 22654 tindrà un lloc d'honor en la memòria d'un establiment de loteria d'un barri obrer.