Amb l'edició d'aquest dimarts

L'EMPORDÀ regala el calendari 2016 'Records de Figueres'

Presenta imatges de la col·lecció de postals de finals del segle XIX i principi del XX adquirida per l'Ajuntament

14.12.2015 | 13:10
El calendari del 2016 mostra la Figueres de fa cent anys.

Amb l'edició d'aquest dimarts, 15 de desembre, el Setmanari de l'Alt Empordà obsequia a tots els seus lectors amb el calendari de paret per al 2016, editat conjuntament amb l'Ajuntament de la capital empordanesa. 'Records de Figueres' és el títol d'aquest nou treball que enguany ha tornat a comptar amb la participació de la Biblioteca Fages de Climent, l'Arxiu Municipal de Figueres i Sid Publicitat.

El calendari mostra, mes a mes, algunes de les imatges de la important col·lecció de postals antigues que l'Ajuntament de Figueres va adquirir el 2014 en una subhasta. Es tracta d'un miler d'imatges datades d'entre finals del segle XIX i principis del segle XX, que mostren una ciutat viva i amb alguns elements urbanístics i arquitectònics que ja no existeixen i altres que han canviat molt amb el pas dels anys.

El calendari del 2016 s'acompanya amb una selecció de llibres que tracten sobre la ciutat i que ha estat elaborada per la Biblioteca Fages de Climent. Aquest document històric col·leccionable es va presentar en públic, divendres al vespre, a la mateixa Biblioteca. L'acte va ser presentat per l'alcaldessa Marta Felip, el regidor Francecs Cruanyes i els directors editorial i de redacció del Setmanari, Carles Ayats i Santi Coll.

Per obtenr-lo només cal que el demaneu en el vostre quiosc en el moment d'aquirir l'EMPORDÀ. Els subscriptors el podeu recollir a la redacció del Setmanari, a l'avinguda Salvador Dalí 79, de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema