Solidaritat

Els veïns de Navata protagonitzen amb èxit una desfilada solidària

Més de quatre-centes persones hi assisteixen tot aconseguint 2.000 euros per a la Casa dels Xuklis

02.12.2015 | 10:05
Un moment de la passarel·la, a Navata

Moda i solidaritat han estat protagonistes a Navata. Pel centre cívic han desfilat 130 veïns del poble, amb edats molt variades: des dels nou mesos i fins als vuitanta anys per una bona causa, recollir fons per la Casa dels Xuklis que acull famílies de nens amb càncer.

Aquest esdeveniment s'ha recuperat amb èxit després d'uns anys sense fer-se, explica Olga Massagué. Ella s'ha encarregat d'organitzar-lo de nou juntament amb un grup d'amigues del municipi per poder col·laborar amb una bona causa. Situada prop de l'Hospital de la Vall d'Hebron, la Casa dels Xuklis facilita amb els seus apartaments un estalvi en transport i una estada més suportable a les famílies afectades que tenen ingressats els seus fills a l'hospital.

Gràcies a la venda d'entrades, a 5 euros, i l'assistència de 400 persones que van omplir l'aforament del centre cívic, es va obtenir una recaptació de 2.000 euros que aniran destinats íntegrament a la causa, ha explicat Massagué. Per la passarel·la van desfilar diferents cases comercials de Figueres que es van voler solidaritzar amb aquesta iniciativa. La desfilada es va fer dissabte passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema