Les diferents proves de la Marató d'Empúries es correran el 27 i 28 d'abril

L'esdeveniment escalenc tindrà curses de 5, 10, 21 i 42 km i infantils

Minic, Santos i Bofill, en la presentació de la Marató d'Empúries

Minic, Santos i Bofill, en la presentació de la Marató d'Empúries / AJUNTAMENT L’ESCALA

Empordà

Empordà

La Marató d’Empúries arriba a la 19a edició el cap de setmana del 27 i 28 d'abril. Al voltant d’aquesta cursa s’han anat incorporant altres proves amb el pas del temps, com la Mitja Marató d’Empúries o la Cursa dels 10 km quilòmetres d’Empúries (14a edició), les curses infantils (10a edició) o, més recentment, la cursa de 5 km i el Campionat de Marató, Mitja Marató i 10 km minimalista i descalcista d’Empúries (6a edició).

En aquesta ocasió, les diferents proves vinculades a la Marató d’Empúries se celebraran entre els dies 27 i 28 d’abril, amb el recinte del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries com a punt de sortida i d'arribada, com ja és tradicional. Podeu consultar tota la informació i fer les inscripcions a través del web https://esportslescala.cat/marato-dempuries/ . Aquest dilluns s'ha fet la presentació oficial al MAC-Empúries, en què ha participat l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, la directora del MAC-Empúries, Marta Santos, i el regidor d'Esports, Boran Minic.

La Marató d'Empúries manté el mateix recorregut dels darrers anys, dissenyat pensant en fer-lo urbà i atractiu de cara al corredor, aprofitant al màxim la façana litoral de l’Escala, des de la costa d’Empúries fins al port.

El dissabte, 27 d'abril, també es fa la Fira del Corredor, coincidint amb la recollida de dorsals i dels obsequis que dóna l’organització als participants. Aquesta, es fa al pavelló municipal d’esports i compta amb diferents botigues que ofereixen els seus productes i roba esportiva.

La Marató d’Empúries és organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala, amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.

TEMES