Amb motiu de l'aniversari de la Piscina Municipal de Roses (aquest 2016 se celebren 10 anys de la seva inauguració), l'equipament esportiu ha programat diferents activitats i promocions que tindran lloc al llarg de l'any. La primera d'elles s'inicia aquest 1 de març, amb la posada en marxa de la campanya "10 anys d’esport i salut". En aquest cas, s'ofereix un important descompte per als nous abonats fins al 30 de juny, mes en el qual va ser inaugurat l'equipament.

La campanya ofereix un mes gratis (a escollir entre els mesos d'agost o setembre), a més d'un 50 % de descompte en la matrícula per a tots els nous abonats. A més, les noves altes rebran com a obsequi dues invitacions i una sessió gratuïta d'assessorament esportiu, que els aportarà les recomanacions més adequades de pràctica esportiva segons les seves necessitats i possibilitats.

Nova zona d'entrenament

També coincidint amb el 10è aniversari, la Piscina de Roses comptarà en breu amb un espai exterior de pràctica esportiva que complementarà l'activitat de les sales, i ampliarà els serveis de què disposa. Serà una nova zona d'entrenament, que ocuparà l'espai exterior de les sales i que estarà format per una zona de pes lliure amb material específic i terra de cautxú, una gàbia i els seus accessoris per a l'entrenament funcional, i un espai ampli amb marcatges al terra per treballar desplaçaments, velocitat, agilitat...

En aquest nou espai, s'hi desenvoluparan activitats dirigides, noves tendències, dins el Pack fitness i, quan no sigui així, estarà a disposició de l'ús lliure per als abonats que tinguin la quota general.

10 anys de servei per a Roses i els municipis de les seves rodalies

La piscina de Roses ofereix des del mes de juny de 2006 unes modernes instal·lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l'aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dues banyeres d'hidromassatge i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitnes amb un equipament cardiovascular i muscular complet, una sala polivalent i la sala de Spinning® (centre oficial). A més, es programen 85 sessions a la setmana d'activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s'organitzen cursos de natació per a totes les edats i els nivells.